понеділок, 15 квітня 2019 р.

Урочисте відкриття додаткової групи

     12 квітня 2019 року в дитячому навчальному закладі «Дзвіночок» села Вірівка Святогорівської селищної ради відбулося урочисте відкриття додаткової групи.
     З приводу цієї знаменної події, майбутніх вихованців, їх батьків, вихователів дошкільного закладу прийшли привітати почесні гості: Святогорівський селищний голова Віктор Бєлянкін, представники компанії ДТЕК, керуючий справами Добропільської районної ради Любов Барлет та головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи Олександра Ремезова, депутати районної та міської рад, військовослужбовці 27 реактивної артилерійської бригади.
    З вітальним словом до присутніх звернулися Святогорівський селищний голова Віктор Бєлянкін та представник ДТЕК Вікторія Гриб, які подякували всім причетним до реалізації цього проекту.
   Спільними зусиллями Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), місцевої влади та відділу освіти Добропільської райдержадміністрації у 2016 році було створено проект щодо відкриття додаткової групи у закладі дошкільної освіти «Дзвіночок». В результаті чого на другому поверсі будівлі замінено вікна, двері, підлогу, сантехнічні і електричні комунікації, опалення та здійснено інші види робіт. Придбано накопичувальний бак, бойлер, встановлено модульну твердопаливну котельну, а також необхідні меблі, дитячі іграшки, подушки, матраци, рушники, комплекти постільної білизни тощо.
  Завдяки підтримці компанії ДТЕК відремонтовано спальню та групову кімнату на першому поверсі.
  За кошти селищного бюджету придбано необхідні меблі, іграшки, штори, покривала, килимове покриття, посуд на дві групи і для кухні, збільшено штат працівників.
  Завідувач дитячим закладом Наталя Савостьянова від щирого серця подякувала всім, хто не залишився осторонь і зробив вагомий внесок у реалізацію цього проекту. Зі слів Наталі: «Для нашого маленького садочка працювала майже вся наша велика країна…Та окремо хочеться подякувати воїнам 27 реактивної артилерійської бригади. Під чітким керівництвом майора Близнюка Олександра Івановича та прапорщика Табачного Сергія Євгеновича була надана велика фізична допомога. Завдяки їм вся тяжка робота з тендітних жіночих плеч була перекладена на сильні чоловічі. Велика вам подяка від керівництва, працівників та батьків дітей нашого садочка».
   Після урочистого відкриття садка всіх присутніх було запрошено оглянути нові приміщення.