пʼятниця, 3 травня 2019 р.

Спортивне життя в районі


   27 квітня 2019 року на спортивному майданчику зі штучним покриття Світлівської ЗОШ І-ІІІ ст. с-ща Світле відбувся турнір з міні-футболу серед учасників 2005-2006 р.н., присвячений Дню футболу.
   Почалися змагання з лунання Гімну України. Зі словами наснаги і побажання гарної і чесної гри виступив та відкрив змагання в.о директора КЗ «Районна ДЮСШ» Добропільської районної ради Грибаускас Володимир Іонасович.
    За підсумками гри переможцями визначено:


І місце – с. Криворіжжя (тренер-викладач Брильов О.А.)

ІІ місце – смт Святогорівка (тренер - викладач Грибаускас В.І.)
ІІІ місце – с-ще Світле (тренер - викладач Кукочка Ю.А.)
   Всього прийняло участь 50 осіб.
    Кращим воротарем був признаний Штаненко Дмитро (с-ще Світле), кращим нападником Іванченко Артем (с. Криворіжжя), кращим захисником Шевчук Ілля (смт Святогорівка).

    Команда, що посіла І місце нагороджена Кубком, медалями, грамотами та гетрами, за зайняте ІІ-ІІІ місце команди нагороджені грамотами і медалями, кращі нападаючий, захисник та воротар відзначені грамотами і медалями.

  Організатори змагань дякують благодійнику за підтримку цього заходу - генеральному директору ПрАТ "Глини Донбасу" Ткачу І.В. (соціальне партнерство цього підприємства з райдержадміністрацією (Кірносов Д.О.) та Добропільською районною радою (Бєлянкіна Т.М.)), і за сприяння ГО "Добре поле" в особі Марченко Л.О.