середа, 8 травня 2019 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТІВ РЕГУЛЯТОРНИХ АКТІВ РІШЕНЬ КРИВОРІЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

      "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік", "Про встановлення розміру ставок єдиного податку для першої та другої групи фізичних осіб-підприємців та затвердження Положення про єдиний податок на території Криворізької сільскої ради на 2020 рік", "Про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки на території Криворізької сільської ради на 2020 рік", "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області". Проекти регуляторних актів рішень сесії Криворізької сільської ради Добропільського району та аналіз їх регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Криворізької сільської ради, а також в адміністративній будівлі Криворізької сільської ради за адресою: с.Криворіжжя, вул.Центральна,103.

     Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.
     Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:
   поштою за адресою: с.Криворіжжя вул. Центральна,103
  електроною поштою за адресою: krivorozhss@ukr.net