понеділок, 1 липня 2019 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

24.06.2019 відбулась апаратна нарада під головуванням в.о. начальника управління Неоніли Пітик за участю заступника начальника управління Наталії Громило та керівників структурних підрозділів. 
24.06.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації. 
24.06.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь у засіданні комісії Добропільської райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.
25.06.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг. 
25.06.2019 – заступник начальника управління Н.Громило провела зустріч з трудовим колективом філії товариства з обмеженою відповідальністю «Донбаської топливно-енергетичної компанії «Добропіллявугілля» «Соцсервіс». 
27.06.2019 – делегації Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на чолі з в. о. начальника управління Н. Пітик та з заступником начальника управління Н.Громило взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Конституції України, які проводилися Добропільською райдержадміністрацією та Добропільською міською радою. 
27.06.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Світлівської сільської ради на віддаленому робочому місці. 
   За минулий тиждень: 
- до керівництва управління на особистий прийом звернулось 10 осіб; 
- працівники юридичного відділу взяли участь у 7 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 315 звернень, що на 18,9 % більше, ніж за попередній тиждень (265 звернень). Прийнято: 47 заяв на перерахунок пенсій, 25 – на первинне призначення пенсії, одна особа надала заяву про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 24 особи, за електронним – 2 особи, 3 – за поновленням виплати пенсій; 
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 42 особи; 109 – заяв на смс-інформування; засобом скайп-зв’язку скористалася одна особа 
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 14 осіб.


Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України