четвер, 27 червня 2019 р.

Про молодих, активних, креативних....


                                                                                       До Дня молоді
   В Добропільському районі проживає достатньо талановитих, ініціативних та активних людей. Вони не просто займаються улюбленою справою, але й всіляко допомагають району, прославляючи його на конкурсах, змаганнях, виставках тощо. Таких людей варто знати в обличчя.
      Сьогодні наша розповідь піде про молоду, активну, енергійну, ініціативну дівчину – Андрієнко Вікторію Вікторівну.
      Хоч народилася Вікторія в місті Добропілля та волею долі розпочалася  її трудова діяльність  в селищі Святогорівка. 
  На посаду художнього керівника Святогорівського міського будинку культури вона прийшла працювати в 2017 році та очолила два колектива: старшу групу «Натхнення» і молодшу - «Карамельки». За період 2018-2019 роки її вихованці показали добрі результати  у відкритому фестивалі-конкурсі мистецтв «Народні джерела» м.Лозова, де посіли третє місце, за участь у Міжрегіональному мистецькому фестивалі «Степова перлина» святогорівці отримали запрошення відвідати Болгарію.
     Молодий запал Вікторії дозволяє їй поєднувати улюблену справу з громадською діяльністю. Свою креативність вона постійно проявляє очолюючи молодіжний центр "Святогорівка-АРТ". За незначний період в центрі проведено багато заходів, які були направлені на згуртованість та підвищення активності молоді Святогорівки та ближніх сіл району. 
     Напередодні святкування Дня молоді, Добропільська районна рада вітає Вікторію Вікторівну з цим святом. Бажаємо творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа і тіло.