середа, 19 червня 2019 р.

Участь голови районної ради у засіданні виконкому Нововодянської сільської ради


  Сьогодні голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна взяла участь у виконкомі Нововодянської сільської ради.
  На засіданні розглядалися питання: про затвердження заходів на 2019 рік щодо організації діяльності Нововодянської сільської ради, пов’язаної із захистом прав дитини; про затвердження плану роботи виконавчого комітету на ІІІ квартал 2019 року; про план заходів щодо підготовки та відзначення в населених пунктах Нововодянської сільської ради 23-річниці Конституції України; про призначення уповноваженої особи з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території Нововодянської сільської ради.

   Перше питання бурхливо обговорювалося присутніми. Директор закладу дошкільної освіти «Ластівка» Світлана Стайкуца, зазначила, що стурбована тим, що є випадки неналежного виховання дітей, наприклад, в одній родині малеча не відвідує дитячий садок і батьки не приділяють їм достатньої уваги. Світлана Тамазівна наголосила, що потрібно вжити заходи щодо посилення відповідальності батьків за вихованням своїх дітей.
    Нововодянський сільський голова Олег Холод вже звертався за допомогою у вирішені нагального питання до відповідних органів, але ситуація в сім’ї, на жаль, залишилася без змін. Тому вирішено знову знаходити механізми впливу на нерадиву матір.