суботу, 29 червня 2019 р.

Про молодих, активних, креативних....


                                               До Дня Молоді
Сьогодні наша розповідь піде про цілеспрямованого, молодого хлопця - Гайдобу Валерія Петровича, який народився в селі Юр’ївка Добропільського району.
Закінчивши 9 класів Шилівської школи, вступив до Красноармійського педагогічного училища, де отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Початкове навчання». На цьому не зупинився: з 2011 по 2014 рік навчався у Національній академії внутрішніх справ м. Києва, по закінченні якого, отримав диплом бакалавра за напрямком «Правоохоронна діяльність».

 У 2016 році закінчив заочне відділення Київського інституту бізнесу та технологій, здобувши ступінь бакалавра за спеціальністю «Фінанси і кредит». Бажання навчатися тривало і в 2017 році отримав диплом магістра за напрямком «Правознавство» Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.
Трудова діяльність Валерія розпочалася з посади оперуповноваженого в Управлінні оперативної служби м. Київ. Та приїжджаючи в рідне село, завжди переймався його проблемами, брав участь у різних заходах, спрямованих на покращення сільського життя. Уважний, чуйний, врівноважений, біля нього завжди гуртується молодь, і від якого отримують поради літні люди.
У складні для держави часи, Валерій Гайдоба вирішив вступити до лав Збройних Сил України, де служить і по теперішній час. Він нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».
Шановний Валерію Петровичу, вітаємо Вас з Днем Молоді! Зичимо вам добра і щастя, успіхів у досягненні поставлених цілей та життєвого оптимізму!