четвер, 27 червня 2019 р.

"Живи, моя державо!"


        Сьогодні біля адміністративної будівлі районної ради відбувся урочистий захід з нагоди відзначення 23-ї річниці Конституції України.
   28 червня 1996 року Україна підтвердила своє прагнення розбудувати незалежну, демократичну державу. В нашій країні, вперше за її історію, був прийнятий принципово новий Основний закон – такий Закон, який визнав вищою цінністю людину, її права і свободи, який встановив основи організації державної влади, що здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу, судову та гарантує місцеве самоврядування. 
    З вітальним словом до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов і керуючий справами районної ради Любов Барлет.
    За активну життєву позицію, уважне ставлення до проблем громади, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток сільських територій та з нагоди 23-ї річниці Конституції України, Подякою районної ради відзначено: Олену Дриживецьку, директора Нововодянського сільського будинку культури; Олену Дугельну, вчителя Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів; Андрія  Олексюка, депутата Шилівської сільської ради; Віру Романченко, завідуючу Святогорівською сільською бібліотекою; Тетяну Слушаєнко, депутата Добропільської районної ради.
    Також із Днем Конституції присутніх привітав Благочинний Добропільського округу Протоієрей отець Леонід. 
    Гарний святковий настрій подарували глядачам творчі колективи Святогорівського міського будинку культури і Анастасія Єрьоменко (с.Ганнівка).
    Пишаймося нашою Україною, любімо її, шануймо свій рід, не цураймося одне одного, живімо за основним Законом, що навіки поєднав всіх українців!