суботу, 27 липня 2019 р.

Контрольне відвідування у Шахівській громаді

    26 липня 2019 року, з метою перевірки виконання соціальними робітниками Галушкіною М.В., Лягушею О.І. та Калюжною О.Б. якості надання соціальної послуги догляду вдома на території Шахівської сільської ради у селах Шахове, Володимирівка, Новоторецьке, Бойківка завідуючою відділенням соціальної допомоги вдома Зінченко І.О. та соціальним працівником Зеленіною Л.В. територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Добропільського району,  здійснено контрольне відвідування підопічних.

     Галушкіна Маріанна Володимирівна обслуговує 5 громадян, які потребують послуги догляду вдома. Під час контрольного відвідування підопічні тепло відгукувались про роботу соціального робітника, яка не тільки прибирає приміщення, готує їжу, доставляє продукти, воду, але й пере та надає санітарно-гігієнічні послуги. На момент перевірки робітниця займалася консервуванням овочів для Гераскевич В.В.. А в рамках акції «З добром у серці»  з гуманітарної місії підопічна Заїка Г.Ф. отримала одяг.
   Калюжну Оксану Борисівну 7 підопічних чекають з нетерпінням у селах Новоторецьке та Бойківка. Всім її підопічним далеко за 85 років. Кожен із них потребує уваги, фізичних сил, терпіння. Всі господарські, побутові, санітарно-гігієнічні послуги отримують, зважаючи на свій фізичний стан здоров’я, потреби та індивідуальний підхід.
   Лягуша Олена Іванівна обслуговує 6 осіб у селі Володимирівка. Послуги нею надаються у повному обсязі.
  В професії є риси, без яких неможлива соціальна робота – це милосердя і доброта. У соціального робітника закономірним є захист старості і немічності, порятунок хворих, допомога нещасним.
  Підопічні вдячні службі терцентру за турботу і допомогу.