пʼятницю, 26 липня 2019 р.

«Дорогою добра»

    Великий син українського народу Т.Г. Шевченко у своєму «Посланні» писав: «Хто ми? Чиї сини? Яких батьків?».
   Пройшли роки. Сталося багато ідеологічних, екологічних та соціальних змін. Ми дуже багато втратили найцінніших здобутків - звичаї, фольклор дохристиянської віри та вірувань.
    Віра - це підтримка для людини і в горі, і в радощах, яка допомагає жити, вистояти та не зламатися. Саме з вірою в серці прийшли на храмове свято учасниці жіночого клубу «Господиня» Вірівського сільського будинку культури  (директор Рязанцев Ю.Л.) приєднатися до молитов настоятеля протоієрея отця Анатолія. У заході взяли участь і працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району (директор Болотова М.С.).
   Присутні зрозуміли силу слова, милосердя, єднання людей в добрих вчинках: будівництво Храму «Троєручиці». Церква побудована на самому видному місці села Вірівка і завжди привітно зустрічає жителів та гостей. Люди зрозуміли, що допомога ближньому вимірюється не тільки матеріальними благами, але й духовністю. Душевне тепло, добре ставлення, щиросердечна молитва поєднуються з надією, яку дає віра, особливо у зрілому віці.
  За трапезою учасники зустрічі мріяли про майбутнє: піднесення духовності на вищий рівень, благоустрій, озеленення, яскраві клумби квітів на території села та біля храму…
Велика вдячність:
-  за матеріальну підтримку заходу ПрАТ «Веско» (генеральний директор Цимарман Є.В.), в рамках соціального партнерства з Добропільською РДА ( голова Кірносов Д.О.), Добропільською районною радою ( голова Бєлянкіна Т.М.) за сприяння ГО «Добре поле» (голова Марченко Л.О.);
- за організацію  проведення заходу та творчу підтримку директору Вірівського СБК Рязанцеву Ю.Л., депутату Добропільської районної ради Рязанцевій І.С..