пʼятницю, 12 липня 2019 р.

Виробники морозива і заморожених напівфабрикатів провели добровільне тестування своєї продукції

 У рамках програми контролю якості харчових продуктів у травні-червні 2019 року відбулося добровільне тестування морозива та заморожених напівфабрикатів провідних вітчизняних виробників – членів Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти".
   Заморожена продукція досліджувалася за фізико-хімічними, органо-лептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками, зразки якої були протестовані в лабораторії ДП «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів».
   За результатами проведених досліджень було встановлено, що вся продукція, яка тестувалася, відповідає нормам і вимогам нормативних документів (ДСТУ) на її виробництво.
  Таким чином українські виробники вкотре довели, що навіть у непростих економічних реаліях і умовах браку сировини вони виробляють продукт найвищої якості.
  Детальніше з результатами досліджень можна ознайомитись на сайті Асоціації http://www.auvm.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit&id=926&Itemid=192.

  Джерело: Добропільське районне управління Держпродспоживслужби.