вівторок, 16 липня 2019 р.

Перші кроки підприємця-початківця

    Як розпочати свій бізнес, як зробити його унікальним, де взяти кошти, як привернути увагу суспільства? Ці запитання неодноразово собі ставлять усі, хто надумав займатися підприємництвом.
   Одним з таких підприємців став Якунін Іван, який за допомогою Добропільського міського центру зайнятості зважився на вирішальний крок – відкриття власної справи. Але фахівці служби зайнятості здійснюють допомогу новачкам не тільки на етапі створення бізнесу, але й протягом перших років його діяльності.

   15 липня 2019 року відбулася зустріч директора Добропільського міського центру зайнятості Вікторії Бугаєць, заступника начальника відділу активної підтримки безробітних Марини Володимирової та підприємця-початківця Івана Якуніна, метою якої є інформаційно-консультаційний супровід підприємця – його всебічна підтримка на шляху розвитку свого бізнесу.

   На теперішній час Іван Володимирович надає консультаційні послуги з практичного застосування податкового законодавства, здійснює аналіз податкових ризиків та допомагає у побудуванні моделі оподаткування бізнесу, здійснює оцінку правочинів на податкові наслідки. Чоловік впевнено крокує у напрямку розвитку своєї справи і реалізації себе, як спеціаліста.

Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.