понеділок, 29 липня 2019 р.

Виїзд до закладів культури та сільських бібліотек району

IMG 1625 25 липня 2019 року начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Літвінова разом із працівниками районної централізованої бібліотечної системи здійснили перевірку роботи закладів культури, а саме: сільські клуби сіл Мирне,  Завидо-Кудашеве, Кам’янка, будинок культури села Криворіжжя, бібліотеки-філії сіл Мирне, Криворіжжя.
  В Криворізькому будинку культури працюють різні гуртки. Діти із задоволенням займаються вокалом, а після - проводять свій вільний час в молодіжному центрі. Саме улюблені заняття дітей в години дозвілля підтримують емоційне здоров'я. Особлива цінність дозвілля полягає в тому, що воно може допомогти дитині, підліткові, юнакові реалізувати те краще, що в ньому є.
       В ході перевірки працівникам закладів культури наголошено на дотриманні трудової дисципліни та належному виконанні посадових обов’язків. Бібліотекарю села Мирне надана практична допомога в систематизації бібліотечного фонду та оформленні книжкової виставки «Право в нашому житті».
        В Криворізькій бібліотеці  спеціалісти ознайомилися з краєзнавчим напрямком роботи і надали методичні поради по впровадженню інноваційних форм масових заходів в практику роботи.

IMG 4549
IMG 4574
Джерело: Відділ культури і туризму Добропільської
 РДА.