понеділок, 8 липня 2019 р.

Без сім’ї немає щастя на землі!



Сім'я та родина - найдорожче, що є у житті кожної людини. Рідні та близькі люди завжди поряд і в радості, і в біді.
В селищі Світле Добропільського району мешкає родина Котових, яка є взірцем для багатьох. Родина виховує чотирьох дітей – трьох донечок та сина. Так склалася доля, що голова родини отримав тяжкі травми, які докорінно змінили його життя: Олексій не може самостійно пересуватися. Та дякувати Богу він не здався.

 Зі слів сина Андрія: «Тато – головний в родині, це наша підтримка, порада. Матуся – гарна, добра у всьому підтримує тата».    
Олексія вистачає не тільки на своїх дітей. Він брав участь: у  «Марафоні миру», дистанція маршруту – 168 км, який був організований асоціацією інвалідів та спортивно-реабілітаційним клубом «Марафон» під патронатом Громадської спілки «Донбас»; в обласних спортивних змаганнях серед інвалідів під гаслом «Спорт заради миру»; в ігрових видах спорту, за що отримав багато медалів. Олексій Миколайович завжди готовий долучатися до реалізації планів своїх однодумців.
Діти теж не відстають від батька: найменша дівчинка Софія має талант у сфері вокального мистецтва, Вікторія та Анастасія – мають хист до танців, а син Андрійко займає перші місця в турнірах із шахів.  
Родина живе небагато, але дітей виховує у любові. Батько вчить власним прикладом – паркан відремонтувати, дров нарубати, город полити тощо. Головний секрет виховання – любов та спокійна атмосфера у родині.
Ось і сьогодні голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, завітавши до родини, застала батька з сином за роботою – облаштуванням у будинку нової підлоги. До настання холодів вони прагнуть цю роботу завершити. Дівчата у цей час поралися на городі. Обов’язки у родині розподілені, кожен знає за що відповідає.
Тамара Миколаївна привітала родину Котових зі святом Родини та побажала їм здоров’я, миру, злагоди та сімейного затишку.