середу, 31 липня 2019 р.

Вони змінять світ на краще


        30 липня 2019 року в Центрі розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості відбувся навчальний семінар в рамках роботи бізнес-школи молодого підприємця «Вони змінять світ на краще!».
   Виявити здібності та надати базові компетенції учнівській молоді для успішної самореалізації у майбутньому та допомогти реалізувати власні комерційні та соціальні проєкти, ось головна мета започаткування бізнес-школи молодого підприємця.

    Учні з інтересом знайомилися з поняттями бізнес-ідея та бізнес-план, сутністю бізнес – ідеї, розглядали яскраві приклади успішних підприємців, дізнавалися щодо навичок європейського рівня, а саме Hard skills і soft skills. Яка між ними різниця? Як і коли розвиватися для майбутньої кар’єри?
   Ділові ігри «Створи власний бізнес», «Скарга», «Купці», в які грала учнівська молодь допомогли їм в реалії відчути себе успішними бізнесменами.
  Захід був схожий на гру та проходив в атмосфері творчого і емоційного підйому.
  "Бізнес-школа молодого підприємця «Вони змінять світ на краще!» – це чудова нагода отримати натхнення, розуміння і підтримку для успішних бізнес-починань", – говорить начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко.
  Бізнес-школа молодого підприємця «Вони змінять світ на краще!» чекає саме на тебе!
  Довідки за телефоном (06277) 2-88-45

Джерело: Добропрільський міський центр зайнятості.