понеділок, 1 липня 2019 р.

В Криворізькій сільській раді відбулася сесія

   27 червня 2019 року в Криворізькій сільській раді відбулася сесія, в роботі якої взяли участь 8 депутатів з 14 обраних.
    На порядок денний засідання були внесені наступні питання:
1. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради від 21.12.2018 року №VІІ/38-9 «Про Програму економічного і соціального розвитку Криворізької сільської ради на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки».
2. Про тимчасове призупинення однієї із двох груп ЗДО №4 «Сонечко».
3. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради від 30.11.2015 року №VІІ/  2-2 «Про затвердження регламенту роботи сільської ради».
4. Про затвердження розпоряджень сільського голови виданих у міжсесійний період. 
5. Про встановлення розміру ставок єдиного податку для першої та другої групи фізичних осіб-підприємців та затвердження Положення про єдиний податок на території Криворізької сільської ради на 2020 рік. 
6. Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2020 рік.
7. Про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки на території Криворізької сільської ради на 2020 рік.
8. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області.
9. Про внесення змін до рішення сесії № VІI/39-18 від 31.01.2019 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення,безоплатно у власність, земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину України Лях Леоніду Володимировичу».
10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення, безоплатно у власність, земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Аніканову Валентину Анатолійовичу.
11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення, безоплатно у власність, земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Казанцевій Світлані Георгіївні.
12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Лашину Сергію Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області за межами населених пунктів кадастровий номер 1422084400:01:000:0861.
13. Про внесення змін до рішення сесії № VІI/41-22 від 23.04.2019 року «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (не витребувані частки (паї)) за межами населеного пункту Криворізької сільської ради Добропільського району.
    Всі питання порядку денного депутатами були розглянуті та затверджені. Робота сесії продовжилася обговоренням двох запропонованих питань в "Різному", а саме:
1. Співучасть у фінансуванні районної Програми з відшкодування частини відсотків за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення Добропільського району на 2019-2020 роки.
2. Про детальний план для дизель-генераторної станції в с.Криворіжжя.
    Депутати дійшли висновку, що фінансування вищевказаних проектів стане можливим, коли в місцевому бюджеті будуть вільні кошти.