середу, 7 серпня 2019 р.

Якість надання послуг


     7 серпня 2019 року соціальним працівником відділення соціальної допомоги вдома  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району Зеленіною Л.В. було перевірено якість надання соціальних послуг догляду вдома соціальним робітником Харенко Н.Л., яка працює в селищі Світле Світлівської сільської ради.
   Наталя Харенко обслуговує 7 підопічних, які потребують догляду вдома. На адресу Наталі Леонідівни завжди лунають добрі слова від підопічних: одним приготує обід, другим покосить (разом з чоловіком та синами) бур’яни біля подвір’я, іншим помиє підлогу і потрусить сажу. Всі роботи виконує за потребою без нагадування. Вже як тринадцять років надає соціальні послуги землякам, а це дуже немало.
   Кажуть, що людське життя – це безмежне море з радощами і печалями, надіями і розчаруваннями. Ми раді тому, що соціальна служба своєю діяльністю дарує людям надію і навіть невеличку радість.
  Також, місцевому жителю з обмеженими можливостями, територіальним центром для полегшення пересування було доставлено засіб реабілітації - інвалідний візок.