пʼятницю, 30 серпня 2019 р.

Норвезька рада у справах біженців захищає права людей

  28 серпня 2019 року в Добропільському міському центрі зайнятості, в рамках роботи Центру розвитку підприємництва, відбувся навчальний семінар з основ бізнес-планування із залученням представників Норвезької ради у справах біженців.




  Фахівці Добропільського міського центру зайнятості ознайомили присутніх з послугами ЦРП. Зокрема, учасників заходу ознайомили з онлайн-додатком «Центр розвитку підприємництва», який дозволяє оперативно в дистанційному режимі отримати інформацію щодо розвитку підприємництва та можливості дистанційного навчання, переглянути посилання на джерела краудфандінгу та фандрейзінгу.
 Учасники обговорювали складні правові питання та намагалися знайти рішення деяких проблемних питань, які здатні допомогти людині захистити свої права.
  За словами юриста Норвезької ради у справах біженців Вікторії Климович, «здійснення правосуддя в умовах збройного конфлікту пов'язане з багатьма додатковими складнощами у діяльності суддів та загрозами для забезпечення прав людини. Подібні заходи покликані допомогти спільноті ефективно реагувати на вказані виклики».
   Наступна зустріч діючих бізнесменів, підприємців-початківців та бажаючих започаткувати власну справу відбудеться 4 вересня 2019 року о 10:00 год. 
  Довідки за телефоном (06277) 2-88-45.

Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.