вівторок, 27 серпня 2019 р.

Живи та працюй на Добропільщині!

     Пошук роботи можна здійснювати різними методами: розмістити оголошення в газеті або в інтернет-просторі, звернутися в кадрове агентство, переглядати друковані видання або дошку оголошень і самостійно зв’язуватися з роботодавцями, використовувати особисті знайомства тощо.
     На жаль, у всіх вищеперелічених методів є спільний недолік: відсутність попереднього особистого контакту з роботодавцем або представником компанії, який відбувається, як правило, вже на співбесіді. Однак подібна можливість може легко надатися, якщо людина відвідає ярмарок вакансій та послуг центру зайнятості.

Для безробітних громадян ярмарок вакансій – відмінна можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками різних підприємств, зібраними в одному місці, дізнатися корисну інформацію про наявні або перспективні вакансії.
   23 серпня 2019 року в приміщені Добропільського міського центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій та послуг центру зайнятості «Живи та працюй на Добропільщині», на якому були присутні 35 шукачів роботи.
    Під час зустрічі представники роботодавців розповіли про актуальні та перспективні вакансії, умови праці, режим роботи та заробітну плату на підприємстві. Всі бажаючі отримали листівки та візитки. Майбутні кандидати мали змогу заповнити анкети та презентувати себе під час особистої співбесіди.
     Подібні інформаційно-роз’яснювальні заходи дуже потрібні людям. Адже в умовах сьогодення серед вимог роботодавців – фахова компетентність, здатність до професійного розвитку, володіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, комунікабельність, відповідальність, енергійність, вимогливість до себе, вміння працювати в команді.
   Ярмарок вакансій допомагає громадянам правильно зорієнтуватися на ринку праці, знайти місце роботи. Фахівці Добропільського міського центру зайнятості впевнені, що завдяки таким заходам їм вдається об’єднати тих, хто готовий реалізувати свій потенціал, і тих, хто потребує працівників.

Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.