четвер, 29 серпня 2019 р.

Серпневі зустрічі освітян Добропільського району

    28 серпня 2019 року у відділі освіти Добропільської РДА відбулося розширене засідання колегії відділу освіти.
    Святково зустріла педагогів району актова зала відділу освіти.
  Перед початком роботи учасникам було запропоновано 30-ти хвилинну презентацію на тему "Педагоги району на шляху впровадження концепції Нової української школи".
    Педпрацівники закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та методисти, представили на виставці свої методичні наробки. 
       На заході були присутні та виступили голова районної ради Бєлянкіна Т.М., голова громадської організації «Добре поле» Марченко Л.О.
       З доповіддю «Про підсумки роботи педагогічних колективів шкіл та закладів дошкільної освіти району у 2018-2019 навчальному році та завдання на 2019-2020 навчальний рік» виступила начальниця відділу освіти Бібля В.В.
       В обговоренні доповіді взяли участь: директорка ЗДО «Малятко» Святогорівської селищної ради Прокопенко О.М. з презентацією «Використання методики Монтессорі в сучасному закладі дошкільної освіти», директорка Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Литовченко С.В. з презентацією «Робота закладу освіти по провадженню проекту ЮНІСЕФ «Безпечна і дружня до дитини школа», заступниця директорки Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ляментовська І.С. з презентацією «Досягнення та виклики в національно-патріотичному вихованні Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ступенів», учитель предмету «Основи здоров’я» Вакал Т.В. з презентацією «Спорт заради розвитку. З досвіду роботи Нововодянської ЗОШ І-ІІ ступенів».
     

     Голова Добропільської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Ліснюк О.В. привітала з початком нового навчального року та вручила подарунки ювілярам: Редчиць О.І., директорці Никанорівської ЗОШ І-ІІ ступенів Шахівської с/р; Рібун Г.С., учителю російської мови та зарубіжної літератури Шахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, 
       На завершення заходу присутнім було запропоновано рішення колегії щодо подальшого впровадження концепції НУШ, головних компетентностей та наскрізних ліній в освіті.

Джерело: Відділ освіти Добропільської РДА.