суботу, 3 серпня 2019 р.

Хроніка обласних новин

  2 серпня 2019 року у місті Краматорськ відбулася урочиста зустріч голови облдержадміністрації Павла Кириленка з провідними спортсменами та тренерами регіону з видів спорту. 
   Під час зустрічі очільник області вручив сертифікати на отримання одноразових грошових винагород, листи подяки Донецької обласної державної адміністрації та відзнаки спортсменам і тренерам за успішні виступи на міжнародних змаганнях.
    «Розвиток спорту, підтримка спортсменів – один з безумовних пріоритетів. Це наш певний шлях до здорового, а значить щасливого суспільства. Мені дуже приємно відзначити, що спортсмени та тренери з Донеччини відомі далеко за межами України. 126 разів на міжнародних п’єдесталах пошани лунав гімн України на вашу честь. Цього літа спортсмени з Донеччини стали володарями золотих нагород на Європейських іграх - 2019 у Мінську. Я переконаний, що ваші досягнення є гарним прикладом і стимулом для спортсменів-початківців. Ми зі свого боку намагаємося ще фінансово мотивувати займатися спортом і досягати високих результатів. Запевняю, що облдержадміністрація буде й надалі підтримувати спортсменів на шляху до спортивних досягнень», - наголосив Павло Кириленко.
   Як зазначив очільник області, на цей час сума за перемогу та призові місця на міжнародних змаганнях для тренерів та спортсменів становить 821 500 гривень. Крім того 70 молодим перспективним спортсменам призначено щомісячні стипендії. Станом на сьогодні вже виплачено з обласного бюджету 4 млн 177 тис гривень.
 









Джерело: Прес-служба Донецької облдержадміністрації.