середу, 28 серпня 2019 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області

    19 серпня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області  Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів.
  19.08.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.
  19.08.2019 – проведено навчання з керівництвом управління з питань впровадження нового сервісу Вебпорталу – призначення пенсії в один дотик.
  20.08.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва надала консультації мешканцям Шахівської сільської ради в Центрі надання адміністративних послуг.
  20.08.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова провела виїзний прийом громадян та зустріч з трудовим колективом Спасько-Михайлівської сільської ради
  20.08.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у виробничій нараді головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, де начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Н. Рад вручила в.о. начальника управління Н.Пітик подяку від Донецької обласної держадміністрації.
  20.08.2019 – начальник юридичного відділу А. Ступак разом із заступником начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєвою взяли участь у засіданні круглого столу Добропільського міськрайонного суду Донецької області щодо правового регулювання питань забезпечення життєдіяльності біженців, тимчасово переміщених та ін. постраждалих осіб.
   21.08.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у засіданні Добропільської міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
  21.08.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у пленарному засіданні 36 позачергової сесії Добропільської районної ради VІІ скликання.
   22.08.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова провела зустріч з трудовим колективом відділу освіти Добропільської міської ради з метою популяризації нового сервісу Вебпорталу – призначення пенсії в «один дотик».
   22.08.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у в урочистих зборах трудового колективу ДТЕК Добропіллявугілля, присвячених професійному святу – Дню шахтаря.
   23.08.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у засіданні колегії Добропільської райдержадміністрації.
  23.08.2019 – делегації Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на чолі з в. о. начальника управління Н. Пітик та з заступником начальника фінансово-економічного відділу О.Соколовою взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного прапору України, які проводилися Добропільською райдержадміністрацією та Добропільською міською радою.
   23.08.2018 – в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відсвяткували День Незалежності України та День Державного Прапору України. На урочистому заході найкращих держслужбовців нагороджено: почесною грамотою головного управління ПФУ в Донецькій області головного спеціаліста питань призначення, перерахунку та виплати пенсій №1 Г. Пєтухову; грамотами Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області – начальника відділу обслуговування громадян №2 М.Козієву та головного спеціаліста відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту населення О. Дубіну. Оголошено подяки головному спеціалісту відділу з питань призначення. перерахунку та виплати пенсій №2 Ю.Йолкіній та головному спеціалісту відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій №1 К.Степаненко.
  За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 9 осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 4 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 334 звернення, що на 3,9 % менше, ніж за попередній тиждень (337 звернень). Прийнято: 34 заяви на перерахунок пенсій, 22 – на первинне призначення пенсії, 2 особи надали заяви про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 28 осіб, 5 осіб звернулись за виготовленням електронного пенсійного посвідчення; 2 – за поновленням виплати пенсій;
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 25 осіб; прийнято 43 заяви на смс-інформування;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 15.

Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.