середу, 28 серпня 2019 р.

В Криворізькій сільській раді відзначили День Незалежності України

     24 серпня 2019 року в селах Криворізької сільської ради пройшла низка заходів  до Дня Незалежності України.
  Особлива увага була приділена відзначенню захисників незалежності нашої держави, які стоять на варті збереження суверенітету України - учасників АТО та ООС. З нагоди Дня Незалежності України їх було відзначено Подяками Криворізького сільського голови, квітами та грошовими допомогами.
    На заході в селі Криворіжжя було оголошено підсумки проведеного конкурсу "Краща сільська садиба". Переможці Мостовенко О.М. (с. Завидо-Кудашеве), Дьяків Н.І. (с. Криворіжжя), Бебешко Є.О. (с. Зелене), Білоцерковець О.О. (с. Новофедорівка) отримали цінні подарунки.




     На святковому заході в селі Завидо-Кудашеве вітали весільних ювілярів і ювілярів, яким виповнилося 50 років. З 85-ти річчям приймала вітання Кузьмінова Г.Н. Сільський голова Ріта Удовик також привітала зі святом місцеву рукодільницю Петренко Л.М., вручила їй подяку за допомогу в організації свята, адже її роботами в залі мали можливість милуватися всі присутні.
     В селі Надія Ріта Володимирівна  під час святкової програми вручила подарунки іменинникам Єрмоченко В.С., Дороженкову О.М., Гнибеді В.М.
      Всі святкові заходи супроводжувалися концертною програмою, підготовленою місцевими творчими колективами і талантами.
 Щира подяка благодійникам конкурсу "Краща сільська садиба" в селах Завидо-Кудашеве - Каніболоцькому В.І., Криворіжжя - Курганову Р.А.,  Надія - Круговому А.Л.