понеділок, 30 вересня 2019 р.

Хроніка обласних новин

  27 вересня 2019 року у місті Краматорськ відбулася зустріч заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна, структурних підрозділів, представника уповноваженого Верховної Ради України Павла Лисянського з сім’ями осіб, зниклих безвісти, та представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні. 
  «Від голови облдержадміністрації Павла Кириленка хочу висловити членам сімей зниклих безвісти осіб слова підтримки, побажання найскорішого повернення ваших рідних додому та запевнити вас, що облдержадміністрацією, в межах компетенції, буде вжито всіх можливих заходів під час розшуку ваших рідних», - наголосив Вадим Філашкін. 
 Як підкреслив представник уповноваженого Верховної Ради України Павло Лисянський, під час військового конфлікту це перша нарада за зустріч подібного формату за участю Донецької облдержадміністрації.
  Голова суб-делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні (м. Слов’янськ) Сільвія Іццо подякувала Павлу Лисянському, працівникам Національної поліції та облдержадміністрації за допомогу та висловила співчуття та сподівання на скоріше повернення всіх безвісти зниклих осіб додому.
 
 Джерело: Прес-служба Донецької облдержадміністрації.