четвер, 3 жовтня 2019 р.

"Спасибі вам, що ви на світі є, що сієте добро, як щедрий колос"

   
   Учитель – одна з найважливіших професій. Вчителі щодня стоять перед прицілом сотень допитливих очей, ведуть дітей сходами пізнання. До них йдуть із своїми болями та радощами наші діти. Яке велике серце потрібно мати вчителеві, щоб рік у рік щоденно віддавати його учням, і якою великою має бути любов до дітей у його добрій, терплячій, нестаріючій душі! Напередодні свята Дня працівників освіти кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
    03 жовтня 2019 року в Добропільському сільському будинку культури зібралися освітяни району, щоб привітати один одного, поспілкуватися, поділитися знаннями.

   Привітати освітян району завітали в.о. голови Добропільської райдержадміністрації Наталя Перекотій, керуюча справами Добропільської районної ради Любов Барлет, начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Бібля.
   Гості побажали працівникам освіти міцного здоров'я, щастя, оптимізму, добра і достатку, у душах – тепла і щедрості, творчості та наснаги, висловили щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.
   Кращим вчителям були вручені подяки від райдержадміністрації, районної ради та відділу освіти. Подарунки  нагороджені отримали від Добропільської районної профспілки працівників освіти і науки України (Ольга Ліснюк).
   Святковий настрій глядачам дарували учасники самодіяльності Добропільського СБК (директор Н. Кравченко), танцювальний колектив «Натхнення» (Святогорівський МБК, керівник В. Андрієнко) та аккордеонист Максим Федорчук (м. Білицьке).
   




Джерело: Добропільська райдержадміністрація.