середу, 27 листопада 2019 р.

Позачергова сесія Криворізької сільської ради

  26 листопада 2019 року відбулася позачергова сесії Криворізької сільської ради.
   Згідно порядку денного було розглянуто наступні питання:
 1.Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради від 21.12.2018 року №VІІ/38-9 «Про Програму економічного і соціального розвитку Криворізької сільської ради на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки».
2. Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 21.12.2018 року №VІІ/ 38-2 "Про сільський бюджет на 2019 рік".
3. Звіт сільського голови про роботу Криворізької сільської ради за період з 2015 по 2019 рік.
4. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради від 19.07.2019 № УІІ/45-7 "Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці України Шаповаловій Вікторії Володимирівні".
5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування будівлі сільськогосподарського складу Хлопецькому Миколі Івановичу розташованої за адресою: вул. Кринична, 48, с.Новофедорівка, Криворізька сільська рада, Добропільський район, Донецька область.
6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Броваренку Сергію Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства в межах с.Новокриворіжжя Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області.
7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Городецькому Володимиру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства в межах с.Зелене Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області
8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Караватому Валерію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства в межах с.Зелене Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області.
9. Про затвердження проєкту внесення змін до Детального плану території для будівництва модульної амбулаторії в межах населеного пункту с.Криворіжжя, вул. Центральна, 103а Добропільського району Донецької області.
    З усіх питань прийнято відповідні рішення.