середу, 27 листопада 2019 р.

Участь у засіданні колегії РДА


        Сьогодні, 27 листопада, під час засідання колегії райдержадміністрації, яке провела в.о. голови райдержадміністрації Наталя Перекотій, заслухано питання про проєкт районного бюджету на 2020 рік. 
   Участь в засіданні взяли голова районної ради Юрій Середа, заступники голови та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, члени колегії, селищний, сільські голови.
   Відповідно до порядку денного були розглянуті питання, які члени колегії детально аналізували, вносили пропозиції для врахування в роботі.
   Щодо прогнозованих показників районного бюджету на 2020 рік доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Тітова.
   Також головам сільських рад наголошено на необхідності своєчасного прийняття місцевих бюджетів.
   Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Тетяна Павловська довела до присутніх інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки за підсумками 9 місяців поточного року.
   Члени колегії підтримали всі розглянуті питання та вирішили винести їх на розгляд чергової сесії районної ради, проведення якої планується 20 грудня поточного року. Після обговорення всіх питань порядку денного колегії, відбулася нарада з головними бухгалтерами та землевпорядниками сільських, селищної рад. На нараді було обговорено 2 важливих і хвилюючих для більшості громадян району питання: про облік земель сільськогосподарського призначення за видами користування та про фінансову підтримку функціонування фельдшерських пунктів.


Джерело: Добропільська райдержадміністрація.