пʼятницю, 29 листопада 2019 р.

Вітаємо переможців конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування"!

 
    У місті Краматорськ, під час проведення форуму "Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави", відбулося нагородження переможців обласного конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування". 

  Участь у конкурсі брали адміністрації сільських, селищних, міських рад та об'єднаних територіальних громад, які представили найкращі реалізовані проєкти. Серед переможців - Золотоколодязька  та Шахівська сільські ради.
      Цьогоріч на розгляд конкурсної комісії було надано 47 заявок, серед яких визначено 12 переможців. 
  Директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова зазначила, що проєкти-переможці відрізняються за складністю та терміном реалізації та охоплюють усі сфери життя громад. 

"На конкурс були подані проєкти і облаштування вуличного освітлення, які реалізуються за декілька місяців, і будівництво Центрів надання адміністративних послуг, на які треба витратити декілька років. Тому якщо громади хочуть взяти участь у конкурсі наступного року, роботу треба починати вже зараз", - заявила вона. 
  Наталія Чукова також зазначила, що наступного року обсяг фінансування проєктів, що реалізуються в рамках конкурсу, буде збільшено для ширшого охоплення громад передовими практиками.

   








Джерело: Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.