понеділок, 4 листопада 2019 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

 
    28 жовтня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Н. Корнєєвої з керівниками структурних підрозділів.
 29.10.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова провела зустріч з трудовим колективом Шахівської сільської ради та прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове.
  01.11.2019 – делегація Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області на чолі з в. о. начальника управління Н.Корнєєвою взяла участь в урочистому заході з нагоди Дня соціального працівника, який проводився у Добропільській райдержадміністрації.
  01.11.2018 – в.о. начальника управління Н.Корнєєва та керівники структурних підрозділів на урочистих зборах привітали колектив управління з Днем працівника соціальної сфери та нагородили грамотами, оголосивши подяки кращим співробітникам.
  За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 7 осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 3 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 324 звернення, що на 10 % менше, ніж за попередній тиждень (360 звернень). Прийнято: 46 заяв на перерахунок пенсій, 25 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 23 особи, 3 особи звернулось за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 5 – про взяття на облік ВПО, прийнято 2 заяви за поновленням виплати пенсії;
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 12 осіб; прийнято 121 заяву на смс-інформування, засобом скайп-зв’язку скористалася 1 особа;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 10.







 Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.