неділя, 17 листопада 2019 р.

ЗАНЯТТЯ «ШКОЛА МАЙБУТНЬОГО ПЕНСІОНЕРА» ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ ШИЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

    Заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Катерина Шевелєва провела бесіду та заняття «Школа майбутнього пенсіонера» з трудовим колективом Шилівської сільської ради. 

Спеціаліст управління розповіла працівникам ради про умови виходу на пенсію, порядок зарахування періодів трудової діяльності до страхового стажу, зупинилася на питаннях мінімального страхового стажу для виходу на пенсію та його зарахування. 
   Катерина Шевелєва розповіла присутнім про нову модель звернення громадян за призначенням пенсії через вебпортал електронних послуг Фонду. 
  Наприкінці зустрічі спеціаліст зазначила, що всі питання, які стосуються пенсійного забезпечення, висвітлюються у періодичних виданнях «Пенсійний кур’єр», «Вісник Пенсійного фонду» та запропонувала всім зробити підписку на наступний рік. 
    Під час заходу всі бажаючі отримали вичерпні відповіді на питання, інформаційні листівки та буклети різної пенсійної тематики для ознайомлення. 

Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.