суботу, 9 листопада 2019 р.

« …У сяйві неповторної краси»


       Добропільщина – це степовий край простору і неба, де живе і процвітає українська культура працелюбного народу, яка об’єднує яскравий, творчо обдарований колектив клубних працівників та аматорів народного мистецтва району. Сяйво неповторної краси відображається у популяризації української пісні, самобутньої творчості на основі народних традицій, цінностей моралі.
    Завдяки активній співпраці територіального центру з закладами культури району у смт Святогорівка, селищах Маяк, Світле, Шевченко, селах Новоторецьке, Володимирівка, Бойківка, Кам’янка, Юр’ївка, Вірівка, Криворіжжя було проведено 25 заходів, присвячених державним, професійним, народним, релігійним святам, які із задоволенням відвідували представники старшого покоління: ветерани праці, війни, пенсіонери. Вшановані сільські трударі, активісти, народні умільці, аматори народного мистецтва. Спільні заходи у селах- це представлення громадських ініціатив, зустріч із односельцями, останні добропільські новини, добрий настрій, ковток свіжого повітря та демонстрація своїх здібностей.
     Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району
ВИСЛОВЛЮЄ ВДЯЧНІСТЬ
ПРАЦІВНИКАМ    КУЛЬТУРИ  ТА  АМАТОРАМ      НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА:
·       Відділу культури і туризму Добропільської РДА;
·       Аліні Сметаніній – Шевченківський СК;
·       Валентині Кутній – Кам’янський СК;
·       Юрію Рязанцеву, Ірині Рязанцевій – Вірівський СБК;
·       Тетяні Дорошкевич , Едуарду Дорошкевичу, Сергію Британ, Олені Вітовій - Світлівський БНТ;
·       Наталі Балик – Володимирівський СБК;
·       Надії Кравченко, Людмилі Зимі- Корчомкіній, Сергію Корчомкіну -  Добропільський СБК;
·       Вікторії Андрієнко – Святогорівський МБК;
·       Оксані Карманець, Марії Гайдук – Криворізький СБК;
·       Наталі Астровій  - Завидо – Кудашевський СБК
 за партнерську та творчу підтримку, особистий вагомий внесок, активну життєву позицію у вирішенні питань обслуговування людей похилого віку на території Добропільського району.
В І Т А Є М О
з професійним святом!
Бажаємо  вам міцного здоров’я, безмежного терпіння, успіхів у роботі, невичерпного оптимізму, нескінченного бажання творити. Дякуємо вам за вашу силу духу, за звеличення і примноження творчих успіхів,  за постійне прагнення приносити своєю щоденною працею користь людям. Натхнення вам, наснаги, здійснення найзаповітніших мрій і сподівань!

           З повагою, колектив працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району.