середу, 27 листопада 2019 р.

Участь у обласному фестивалі-конкурсі «Таланти багатодітної родини»

    25 листопада 2019 року в приміщенні Дружківського палацу культури «Етюд» відбувся обласний фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини», організований управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації.
    Учасниками фестивалю стали діти із багатодітних сімей віком від 7 до 16 років. Конкурс проводився за такими номінаціями: «Вокальне мистецтво», «Патріотична пісня», «Хореографія», «Музичне виконання», «Образотворче мистецтво», «Художнє та авторське виконання», «Оригінальний жанр», «Декоративно-прикладне мистецтво».
   Представники Добропільського району проявили себе у номінаціях: вокальне мистецтво - Конякіна Марія (селище Світле), образотворче мистецтво - Тангірбєрганов Андрій (смт Святогорівка) та отримали дипломи учасників, солодкі подарунки й аплодисменти глядачів.
  Саука Катерина (селище Світле) представила свої роботи у номінації декоративно-прикладне мистецтво та стала лауреатом I ступеню, за що нагороджена дипломом та цінним подарунком.   
   Вітаємо наші таланти та бажаємо нових творчих звершень!