понеділок, 18 листопада 2019 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області

     11 листопада 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н. Корнєєвої з керівниками структурних підрозділів.
   12.11.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове.
   13.11.2019 – відбувся виїзний прийом громадян та зустріч з трудовим колективом Шилівської сільської ради заступника начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєвої.
   13.11.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва провела зустріч-урок та квест-гру з учнівською молоддю Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради на тему: «Орієнтуйся в пенсійній системі вже зараз».
  14.11.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Світлівської сільської ради на віддаленому робочому місці.
  14.11.2019 – відбулась виробнича нарада під головуванням в. о. начальника управління Н. Пітик з керівниками структурних підрозділів.
  15.11.2019 – в. о. начальника управління Н. Пітик та заступник начальника фінансово-економічного відділу О. Соколова прийняли участь у засіданні міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та ін. соціальних виплат.
  15.11.2019 – начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації О.Волошина провела інформаційно-роз’яснювальну роботу на території Олександрівської селищної ради, а саме:
- виїзний прийом громадян та зустріч з трудовим колективом Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг);
- виїзний прийом громадян та зустріч з трудовим колективом сільської ради;
- зустріч-урок та квест-гру з учнівською молоддю Очеретинської ЗОШ І-ІІІ ст. Олександрівської ради на тему: «Орієнтуйся в пенсійній системі вже зараз».
   За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 9 осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 9 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 369 звернень, що на 4,6 % більше, ніж за попередній тиждень (352 звернення). Прийнято: 50 заяв на перерахунок пенсій, 19 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 24 особи, 1 особа звернулась за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 4 – про взяття на облік ВПО, прийнято 4 заяви за поновленням виплати пенсії;
- на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 10 осіб; прийнято 133 заяви на смс-інформування; засобом скайп-зв’язку скористалася 1 особа;
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 11.
Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.