четвер, 14 листопада 2019 р.

З контрольним відвідуванням на територію ОТГ


      Ірина Зінченко, завідувач відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Добропільського району разом із соціальним працівником Ельвірою Каплевою,  здійснили перевірку якості надання соціальних послуг соціальними робітниками Маріанною Галушкіною, Оленою Лягушею, Наталею Дубовою на території Шахівської сільської ради, яка насьогодні є єдиною  об’єднаною територіальною громадою в районі і працює з терцентром на підставі договору.
   На обслуговуванні Маріанни Галушкіної знаходиться 5 осіб у селі Шахове. Старожилу служби, а вона працює уже 23 роки на цій посаді, всі види послуг добре знайомі, тому що їх приходиться виконувати щодня. Різні потреби, різні вимоги, різні і види робіт. Але соціальний робітник справляється зі своїми обов’язками, за що їй і дякують отримувачі послуг. 
  Олена Лягуша працює 12 років у селі Володимирівка, надаючи соціальні послуги догляду вдома для 6-ти осіб віком від 68 до 89 років. Вона враховує індивідуальні потреби та фізичний стан кожного підопічного, доставляє їм продукти та медикаменти, носить воду, прибирає подвір’я, як може підтримує життєдіяльність стареньких, щоб скрасити їхній побут. 
  Лише місяць працює на посаді соціального робітника у селі Новоторецьке Наталя Дубова. Робота важка сама по собі, а ще їй, жительці с. Володимирівка, треба надавати послуги у селах Новоторецьке, Бойківка. Проте, Наталя сповнена рішучості, адже попереду зимовий період - період снігу й ожеледиці, а велосипед – не самий надійний вид транспорту. То ж,  побажаємо їй і її підопічним витримки, сил та здоров’я.