пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

Позачергова сесія Криворізької сільської ради

     12 грудня 2019 року відбулася позачергова сесії Криворізької сільської ради.
  Згідно порядку денного було розглянуто наступні питання:
1. Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 21.12.2018 року №VІІ/ 38-2 "Про сільський бюджет на 2019 рік". 
2. Про затвердження звіту про оцінку майна будівлі Криворізького сільського будинку культури, розташованої за адресою: Донецька область, Добропільський район, село Криворіжжя, вул.Центральна, 81 д.
3. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради від 08.05.2019. № УІІ/42-1 «Про план діяльності Криворізької сільської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік». 
4. Про затвердження розпоряджень сільського голови, які прийняті у міжсесійний період. 
5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під ґрунтовими дорогами на території Криворізької сільської ради. 
6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кайдаш Антоніні Іванівні для ведення особистого селянського господарства в межах с.Зелене Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області.
7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Засядьвовк Тетяні Віталіївні для ведення особистого селянського господарства в межах с.Зелене Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області. 
8.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бебешку Вадиму Євгеновичу для ведення особистого селянського господарства в межах с.Зелене Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області. 
9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Деннику Миколі Григоровичу для ведення особистого селянського господарства в межах с.Зелене Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області. 
10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Пупченку Анатолію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства в межах с.Зелене Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області. 
 11.Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці України Соколовій Світлані Петрівні. 
12. Про надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою для передачі у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, громадянці України Парамоновій Катерині Олександрівні. 
   З усіх питань прийнято відповідні рішення.