вівторок, 24 грудня 2019 р.

Хроніка обласних новин

    23 грудня 2019 року в Донецькій облдержадміністрації під головуванням заступника очільника області Юлії Костюніної відбулося засідання регіональної ради з питань безпечної життєдіяльності населення. На засіданні були розглянуті питання, відповідно до Плану роботи регіональної ради на 4 квартал 2019 року.

  Представник Головного управління Держпраці в Донецькій області – начальник відділу нагляду у будівництві, котлонагляді та за підйомними спорудами управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Сергій Ізюмченко проінформував членів регіональної ради про стан виробничого травматизму на підприємствах області та заходи щодо його запобігання. 
   Також на засіданні регіональної ради було заслухано інформацію про стан виробничого травматизму на підприємствах області та про стан професійної захворюваності на підприємствах області, надану начальником відділу з профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області Павлом Кабаковим.
    На засідання регіональної ради з питань безпечної життєдіяльності населення було запрошено члена експертної групи за напрямом «Організація надання медичної допомоги населенню. 

   Також на заході були розглянуті пропозиції членів регіональної ради до проєкту Плану роботи регіональної ради з питань безпечної життєдіяльності населення на 2020 рік. За результатами проведеного засідання прийняті відповідні рішення.










   Джерело: Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.