понеділок, 16 грудня 2019 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

   9 грудня 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в. о. начальника Добропільського об`єднаного управління Пенсійного Фонду України Донецької області Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів. 
  09.12.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при в.о. голови Добропільської райдержадміністрації Н.Перекотій. 
   09.12.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у засіданні комісії Добропільської райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.
   10.12.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове. 
   10.12.2019 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 провела виїзний прийом громадян у с. Водяне та зустріч з трудовим колективом Водянського будинку культури. 
  11.12.2019 – начальник юридичного відділу А.Ступак з нагоди Всеукраїнського тижня права надав консультації усім бажаючим. 
 12.12.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Світлівської сільської ради на віддаленому робочому місці. 
 12.12.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик провела зустріч з трудовим колективом Світлівської сільської ради та «День Пенсійного фонду» для представників органу місцевого самоврядування, керівників бюджетних установ, представників бізнесу та мешканців села на тему: «Стан наповнення бюджету Пенсійного фонду України». 
  13.12.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь у засіданні Добропільської міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. 
  За минулий тиждень: 
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 5 осіб; 
- працівники юридичного відділу взяли участь у 7 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 351 звернення, що на 10,7 % більше, ніж за попередній тиждень (317 звернень). Прийнято: 46 заяв на перерахунок пенсій, 14 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулося 26 осіб, 2 особи звернулись за виготовленням електронного пенсійного посвідчення; 
- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 18 осіб; прийнято 14 заяв на смс-інформування; 
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 9.
 Джерело: Добропільське об`єднане управління Пенсійного Фонду України Донецької області.