субота, 21 грудня 2019 р.

Представлено нового керівника Добропільського району


  Добропільський район очолив Баранник Олександр Леонідович.
 Сьогодні заступник губернатора Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников представив активу Добропільського району нового голову Добропільської райдержадміністрації БАРАННИКА Олександра Леонідовича, якого призначено на цю посаду 18 грудня розпорядженням Президента України Володимира Зеленського № 532/2019-рп.
   На заході заступник голови райдержадміністрації Наталя Перекотій та голова районної ради Юрій Середа звернулися зі словами вітання до Олександра Леонідовича, побажали плідної та ефективної праці на займаній посаді.
  Олександр Леонідович подякував за надану йому довіру та зазначив, що він готовий вирішувати всі нагальні питання та надіється на тісну співпрацю.
   Після офіційної частини він провів апаратну нараду з керівниками відділів та управлінь з метою ознайомлення з ходом поточних справ.
   Баранник Олександр Леонідович – не нова людина в районі, з червня 2015 року по квітень 2016 року він обіймав посаду першого заступника голови райдержадміністрації, а також виконував обов’язки голови.



Джерело: Добропільська райдержадміністрація.