суботу, 7 грудня 2019 р.

Привітання голови районної ради з Днем місцевого самоврядування


     Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати районної, сільських та селищної рад Добропільського району!

    Прийміть щирі вітання від імені районної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування.
    Це свято ми по праву можемо назвати загальнонаціональним, адже воно стосується кожного представника територіальних громад – тобто кожного жителя Добропільщини.
    Ми всі добре усвідомлюємо, що реальне самоврядування ґрунтується не на красивих словах і обіцянках, а на міцному ресурсному та правовому фундаменті. Працюючи разом з людьми і для людей, починаючи з малого, але маючи на меті велике, сьогодні наше спільне завдання полягає в тому, щоб розвивати справжні осередки належного, ефективного, демократичного врядування.
   Тож від усього серця бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної Добропільщини та України.
   Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави та нашого чарівного Добропільського краю, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя.



З повагою
Голова районної ради                                          Юрій Середа