вівторок, 21 січня 2020 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

   13 січня 2020 року відбулася апаратна нарада під головуванням в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів. 
   13.01.2020 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації О.Баранника. 
  13.01.2020 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь у засіданні комісії Добропільської райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.
  14.01.2020 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва надала консультації мешканцям Світлівської сільської ради на віддаленому робочому місці. 
  15.01.2020 – головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Л. Дмитрієва провела виїзний прийом громадян, зустріч з трудовим колективом Білицької міської ради, зустрічі-уроки і квест-ігри з учнівською молоддю Білицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 та Білицького професійного ліцею Добропільської міської ради. 
  16.01.2020 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 М.Козієва провела виїзний прийом громадян, зустріч з трудовим колективом в Олександрівській селищній раді та зустрілась з учнівською молоддю Олександрівського закладу загально-середньої освіти. 
  За минулий тиждень: 
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 8 осіб; 
 - працівники юридичного відділу взяли участь у 6 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 310 звернень, що на 8 % більше, ніж за попередній тиждень (278 звернень). Прийнято: 39 заяв на перерахунок пенсій, 32 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 14 осіб, 2 особи звернулись за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 2 – про взяття на облік ВПО, прийнято 2 заяви на поновлення виплати пенсії; 
- на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 20 осіб; прийнято 11 заяв на смс-інформування; 
- за попередній тиждень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку звернулась 1 особа; 
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 12.
Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.