четвер, 13 лютого 2020 р.

Актуальні питання взаємодії ПФУ з кадровими службами


    12 лютого 2020 року в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області відбулася нарада під головуванням в.о. начальника управління Н.Пітик з представниками відділів по роботі з персоналом великих підприємств. 
   Під час заходу розглядалися питання щодо якісного оформлення документів для призначення пенсій та звернення до архівних установ з метою комплектування пакету документів для розгляду комісією Головного управління Пенсійного Фонду з питань підтвердження пільгового стажу роботи на посадах, що дають право на призначення пенсії на пільгових умовах або за вислугу років по ліквідованих підприємствах, що прискорить процес призначення пенсій працюючим громадянам.
  Активно обговорювалися і питання щодо залучення майбутніх пенсіонерів до онлайн сервісів, які ввів Пенсійний Фонд України, – подача документів для оформлення пенсії дистанційно – через портал електронних послуг Е-пенсія. 
  Досягнуто домовленість, що першими в залученні працюючих майбутніх пенсіонерів для подання документів «в один дотик» будуть працівники ШУ «Добропільське». 
   Джерело: Добропільське об’єднане управлінні Пенсійного фонду України Донецької області.