неділя, 2 лютого 2020 р.

Хроніка обласних новин

  31 січня 2020 року в Донецькій ОДА УВКБ ООН вручила управлінням соціального захисту населення Донецької області 12 мобільних кейсів для обслуговування мешканців об’єднаних територіальних громад.
 Участь у заході взяли заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники управлінь соціального захисту населення.
  Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна зазначила, соціальна сфера є своєрідним індикатором суспільно-економічного стану держави.
  «Соціальна сфера знаходиться в режимі постійного реформування. Донецька область не є виключенням, навіть, навпаки, в умовах проведення ООС разом з місцевими відчуваємо, як важко іноді, особливо, на території лінії розмежування надати необхідні соціальні послуги мешканцям населених пунктів, які вони повинні отримувати від держави. На щастя, у цьому Донецькій області дуже допомагають наші міжнародні партнери. Хочеться їм щиро подякувати за співпрацю та небайдужість до чужого горя», – зауважила Юлія Костюніна.
  Зі сторони УВКБ ООН у заході брали участь іноземні представники – заступник Представника УВКБ ООН в Україні пані Ноєль Калхун та в.о. Голови регіонального офісу УВКБ ООН у Слов’янську пан Умар Ях’яєв, а також громадяни України – фахівець з польових питань Світлана Скокова та радник з правового захисту Наталія Кропивка.
  Побажання у наповненні кейсу висловлювали самі працівники управління соціального захисту населення.









 Джерело: Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.