понеділок, 3 лютого 2020 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

   27 січня 2020 року відбулася апаратна нарада під головуванням в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н.Корнєєвої з керівниками структурних підрозділів. 
   27.01.2020 – в.о. начальника управління Н.Корнєєва взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації О.Баранника. 
  28.01.2020 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове.
   27.01, 28.01, 29.01.2020 – головні спеціалісти фінансово-економічного відділу О.Шабанова та Т.Сорока спільно із представниками ГУ Держпраці у Донецькій області, Добропільського міського центру зайнятості та Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання у сфері торгівлі та організації харчування. 
  28.01.2020 – начальник відділу обслуговування громадян № 2 М.Козієва спільно з представниками Олександрівської селищної ради, Олександрівського районного центру зайнятості та Покровсько-Добропільського управління ГУ ДПС у Донецькій області провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання. 
  За минулий тиждень: 
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 8 осіб; 
- працівники юридичного відділу взяли участь у 4 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 291 звернення, що на 27,3 % менше, ніж за попередній тиждень (399 звернень). Прийнято: 58 заяв на перерахунок пенсій, 20 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулось 7 осіб, прийнято 1 заява на поновлення виплати пенсії, 6 осіб звернулися за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 6 – про взяття на облік з інших управлінь. 






Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.