понеділок, 24 лютого 2020 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

  17 лютого 2020 року в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації О.Баранника.
  18.02.2020 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь у засіданні колегії Головного управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області, на якій виступила з доповіддю про виконання доходної частини бюджету Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області через застосування механізму індивідуальної роботи з платниками та легалізацію трудових відносин.
 18.02.2020 – відбулася апаратна нарада під головуванням в. о. начальника управління Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів, на якій проаналізовано підсумки роботи управління за 2019 рік та обговорено проблемні питання й окреслено задачі на 2020 рік.
 18.02.2020 – головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 О.Применко провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове та зустрілася з молоддю та трудовим колективом Шахівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
   19.02.2020 – в.о. начальника управління Н. Пітик провела виїзний прийом громадян, зустрічі з трудовими колективами с. Добропілля Криворізької сільської ради, ТОВ «Добропільське сортонасінницьке підприємство» та зустріч з учнівською молоддю Криворізької ЗОШ І-ІІІ ст.упенів.
  20.02.2020 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь в засіданні спеціальної комісії Добропільської міської ради для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників.
 20.02.2020 – начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації № 1 О.Волошина провела виїзний прийом громадян, зустріч з трудовим колективам Новодонецької селищної ради та зустріч з учнівською молоддю Новодонецьких ЗОШ І-ІІІ ст.упенів № 16 та № 17 Добропільської міської ради.
   20.02.2020 – начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1І.Асєєва взяла участь у семінарі Добропільського міського центру зайнятості для військо службовців та учасників АТО.
  21.02.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь у пленарному засіданні 42 чергової сесії Добропільської районної ради VІІ скликання.
  21.02.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь у засіданні колегії Добропільської райдержадміністрації.
   21.02.2019 – начальник відділу обслуговування громадян Н.Хничова зустрілась з трудовими колективами ШУ "Білозерське" ТОВ ДТЕК "Добропіллявугілля", Білозерського професійного гірничого ліцею та провела флешмоб з учнівською молоддю ліцею
 За минулий тиждень:
- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 9 осіб;
- працівники юридичного відділу взяли участь у 5 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу;
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 347 звернень, що на 1 % більше, ніж за попередній тиждень (328 звернень). Прийнято: 38 заяв на перерахунок пенсій, 27 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулась 1 особа, 2 особи звернулися за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 3 – про взяття на облік з інших управлінь, за попередній тиждень на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку звернулася 1 особа.

Джерело:Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.