четвер, 27 лютого 2020 р.

День професійного спілкування сільських бібліотекарів

  25 лютого 2020 року в центральній бібліотеці відбувся День професійного спілкування бібліотекарів району. 
  Фахівці центральної бібліотеки проінформувала присутніх про основні завдання бібліотек та організаційно-методичні заходи на поточний рік, проконсультували по питаннями, що стосуються інформаційно-бібліографічної роботи, зберігання та використання документів бібліотечного фонду, краєзнавчими аспектами бібліотечного обслуговування тощо.
  На заході виступила представниця громадської організації Войтюк Тетяна з презентацією проєкту «Створення Простору Довіри у Великому Добропіллі», який поширюється на увесь Добропільський район і запросила сільських бібліотекарів приєднатися до реалізації проєкту в організації спільних заходів. Цей проєкт підтримано Програмою ООН із відновлення та розбудови миру. Його метою є зміцнення громадської безпеки, налагодження взаємодії поліції та громади на засадах партнерства у здійсненні профілактичної роботи з підлітками. 
   Бібліотекар Новоукраїнської сільської бібліотеки Камінська Л.В. розповіла присутнім про участь у тренінгах з написання проєктів, які пропонує Український Жіночий Фонд в рамках проєкту «Просування прав людини та гендерної рівності за допомогою реалізації громад задля розширення можливостей» 
   Захід закінчився підведенням підсумків та узагальненням отриманої інформації, яка в подальшому сприятиме покращенню роботи сільських бібліотек.