неділю, 26 квітня 2020 р.

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

                     
                               Шановні земляки!

    Чорнобиль увірвався у життя мільйонів людей, назавжди розділив їх долі на дві половини: мирне життя до катастрофи і небувале горе, яке не піддається будь-якому виміру, після 26 квітня 1986 року. Розміри Чорнобильської катастрофи могли б бути ще більшими і жахливішими, якби у поєдинок з розбурханим атомом з перших хвилин аварії не вступили тисячі людей.
  Багато жителів нашого району стали ліквідаторами наслідків Чорнобильської катастрофи, заплативши за порятунок світу найдорожчим ‒ своїм здоров’ям. Не шкодуючи себе, ризикуючи власним життям, вони захистили світ від радіаційного лиха. Багато з учасників ліквідації, на жаль, вже відійшли у вічність. Світла пам’ять усім, хто не дожив до цього дня.
 Ми низько схиляємо голови перед ліквідаторами Чорнобильської катастрофи, сердечно дякуємо за мужність і відвагу, за виконаний громадянський обов’язок, за порятоване вашими зусиллями людство. Кожен з ліквідаторів Чорнобиля ‒ справжній герой!
  Бажаємо учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалим від її наслідків, їх родинам міцного здоров’я, сімейного затишку, щастя, добра й злагоди. Хай завжди поруч з вами буде людська вдячність, повага та турбота за вашу відданість та мужність!