середу, 29 квітня 2020 р.

Добропільський район: рятувальники розмістили на інформаційному стенді тематичні листівки щодо попередження пожеж на відкритих територіях та в екосистемах

  На території Донеччини щодня проводяться превентивні заходи з метою зменшення кількості пожеж на відкритих територіях. Адже такі загоряння, зазвичай, призводять до масштабних надзвичайних ситуацій й загрожують не тільки рослинному та тваринному світам, але й життю та здоров’ю людей. Саме тому, фахівці Служби порятунку роблять усе можливе аби попередити такі ситуації.
 25 квітня 2020 року співробітниками відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Добропільському районі Головного управління ДСНС України у Донецькій області спільно з представниками Добропільського відділення поліції та Білозерського лісництва проведено патрулювання лісових насаджень поблизу с. Добропілля Криворізької сільської ради.
    З метою попередження виникнення пожеж на відкритих ділянках та в екосистемах, а також й для ознайомлення громадян вимогами законодавства України у сфері пожежної та техногенної безпеки фахівці ДСНС розмістили тематичні листівки на інформаційний дошці.
  Подібні заходи проводяться рятувальниками й у інших містах Донецької області.





Джерело: ГУ ДСНС України у Донецькій області.