понеділок, 6 квітня 2020 р.

Відділ освіти райдержадміністрації запрошує школярів прийняти участь у Всеукраїнському проєкті «Мішечок»

   Міжнародний молодіжний рух School Recycling World запрошує школярів використати час карантину з користю - долучитися до конкурсу, зробити свій внесок у збереження природи а ще - виграти призи. В будь-якому випадку, карантин скоро мине, а мішечки та екологічні звички залишаться.
  School Recycling World запрошує українських школярів та їхні родини стати частиною всесвітнього руху відмови від поліетиленового пакування вже зараз. Зробити це просто - приєднатися до всеукраїнського проекту «Мішечок». Завдання просте - шити екомішечки, щоб у майбутньому користуватись ними у побуті. А ще творчий підхід до справи допоможе виграти супер-призи і зрештою, стати рушієм змін у своєму оточенні.
 Протягом проєкту організатори щотижня заохочуватимуть учасників розігруючи призи у соціальних мережах @schoolrecyclingworld. Тобто кожен, хто пошиє торбинку власноруч, має шанс виграти подарунки.
  Щоб претендувати на призи, треба поділитися фотографіями робіт та відео процесу виготовлення у соцмережах з додаванням хештегів #мішечокSRW #мішечок #SchoolRecyclingWorld. Встигніть зробити це, а також заповнити анкету учасника до 20 травня 2020 року. Школа, команда якої підкорить серця журі, отримає головний приз – принтер для сублімаційного друку.
 Умови проєкту та анкета для команд-учасників за посиланням: https://schoolrecyclingworld.org/2020/03/21/всеукраїнський-проєкт-мішечок/
  Конкурс підтримує Міністерство освіти і науки України. Партнер проєкту - компанія PepsiCo Україна. 
  Переможців оголосять 22 травня 2020 року на сайті schoolrecyclingworld.org. Учасники можуть завантажувати свої конкурсні роботи до 20 травня включно.
  Бути екологічно свідомим – це тренд сучасності. Від активності кожного зараз залежать масштаби екологічного впливу на майбутнє.