пʼятницю, 29 травня 2020 р.

Національно-патріотичне виховання в закладах загальної середньої освіти району


Національно-патріотичне виховання дітей та молоді є одним із пріоритетних завдань відділу освіти райдержадміністрації та закладів загальної середньої освіти району.
В освітніх закладах району проводиться робота щодо посилення патріотичного виховання, збагачення духовного потенціалу учнівської молоді, відродження кращих надбань українського народу, його культурних і національних традицій, державних символів, любові до рідної землі, української мови, національної культури та традицій.
В рамках виконання заходів Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Добропільському районі на 2020 рік, раніше  ми інформували про відзначення Дня вишиванки в ЗЗСО району. Цього разу пропонуємо до вашої уваги інформацію щодо участі школярів у Всеукраїнському онлайн-конкурсі «Відун», який  відбувся 23 травня 2020 року. Конкурс тривав з 10.00 до 17.00 за допомогою платформи для тестування Classtime. Загальна кількість учасників складала 2644 чол., серед яких і наші учні: Сердюк Ілля (Шилівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Свірідов  Ярослав (Світлівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Нагач Іван (Шилівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Панічев Дмитро (Золотоколодязянська ЗОШ І-ІІІ ст.), які перевірили рівень своїх знань з історії козацтва України.
Підсумки конкурсу буде висвітлено на офіційному сайті Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді. Чекаємо на результати!
Школярі  висловлюють вдячність своїм вчителям історії за підготовку та підтримку.