пʼятницю, 26 червня 2020 р.

Онлайн-співбесіда - сучасний спосіб співпраці

   Добропільський міський центр зайнятості продовжує онлайн роботу з шукачами роботи. 25 червня 2020 року фахівчиня Вікторія Нижник провела вебінар «Як підготуватися до співбесіди з роботодавцем у режимі Skype?». 
   Дистанційний формат роботи дозволяє на практиці продемонструвати всі підводні камені онлайн-співбесід. На вебінарі фахівчиня змоделювала ситуацію спілкування шукача роботи з роботодавцем, що дозволило учасникам вебінару на власному досвіді дослідити, як треба правильно проходити співбесіди такого формату.
Щоб діалог з роботодавцем вилився у плідну співпрацю, треба дотримуватись декількох важливих правил: підготувати заздалегідь своє робоче місце, привести до ладу свій зовнішній вигляд та потурбуватися про обстановку навколо Вас (задній фон, тиша під час бесіди, олівець та папір для нотаток). Дотримуючись цих не хитрих правил, Ви зможете справити гарне враження на Вашого майбутнього керівника та отримати шанс на працевлаштування. 
    Після завершення вебінару усі присутні прийшли до висновку, що у будь-якій ситуації треба шукати позитивні сторони, карантин – це не тільки перешкода до працевлаштування, а й можливість спробувати нові формати роботи, а отже пристосуватися до умов сьогодення і впевнено йти вперед.

  Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.